It's Rite!
Megjelenések
Megjelent Pepytó - Kiérdemeltétek! című 2011-es szóló minialbuma: http://www.megaupload.com/?d=EKS4RN9N
A nyugati országrészből érkezett a legújabb videó, amit bemutatunk, méghozzá a Fertőd-Sopron tengelyről. A SativuS ugyan 2002-ben alakult, de most hozták ki első klipjüket, a Dobj egy mosolyt című dalukhoz. Klikk a címre, és már nézhetitek is.
Riddler régi motoros a szakmában. Nemrégen megújult a honlapja, a www.riddler.hu, valamint kiadott egy új videókipet, A kard éle c. dalhoz. A videót a címre kattintva nézhetitek meg.
A dunaújvárosi Joe 2009-ben félbehagyta nagylemezének munkálatait, ám nem szerette volna, a már kész trekkeket veszni hagyni. A nagylemez, ugyan így inkább egy ep lett, de bárki számára ingyenes letölthető. 
Két napja került fel a Youtube-ra Bobafett és Bobakrome dalának, a Csodapisti látnak a videóklipje, és már elég szép számú megtekintést szedett össze. Ennek növeléséhez járulunk most hozzá, ha a címre kattintotok, megnézhetitek ti is a klipet, jól.
Triek (akit főleg alapjai okán, és a KK Krúból ismerhettek) megjelentette elsó szólólemezét, amit a www.trueweb.hu/triek/ oldalról tölthettek le.
 A DSP második videóklipjét készítette el az új nagylemezből, amit nem is olyan régen az U26-ban mutattak be a közönségnek. A címre kattintva megnézhetitek, hogy milyen lett az új, Láncok c. videóklip.
MEGJELENT a győri rap-legenda legújabb kislemeze, mely öt ropogós dalt foglal magába. Letöltés: http://www.multiupload.com/XK80D4531B
 Megjelent a Dunaföldvári MDS "3-3" (Háromból három) című legújabb kislemeze!
Rawmatik új lemeze, az ÜtemRAWság mától tölthető le Rawmatik hivatalos oldaláról, és érdemes is, hiszen a közreműködők nevei minőséget ígérnek.
Napvilágot látott az L.C.N. legújabb videóklipje, a hamarosan megjelenő lemez címadó dala. A címre kattintva megnézhetitek.
A mai napon megjelent Dirty D - Crazy Town című kislemeze.
2011. Június 1én (Szerdán) jelenik meg a KILLAKIKITT második albuma,
mely a "LEGENDA" nevet viseli és 15 új számot tartalmaz.
 A dunaújvárosi Eleven hamarosan megjelenteti első lemezét Tízpluszegy címmel, az egyik dalból már el is készült az videoklip, amit a címre kattintva meg is nézhettek.
Megjelent a freestyle berkekből már ismerősen hangzó duó, Maistro Mc és Spet, azaz a Szektor formáció debütáló albuma.
 
 Zéessó fiókban hevert lemeze megjelent!
Bigmek harmadik szólója, a Nyers és rágós (elvileg) még az idén landol a lejátszókba! Ez a szám a közelgő nagylemez egyik előfutára, amihez egy klip is készült. Szigorúan 18+ tartalom! Megnézése saját felelősségre!
Megjelent és rendelhető az új Hősök album, mely Négy évszak címmel látott napvilágot.
Válogatáslemez, ingyen, sok finom zenével: http://www.streetroyal.hu/
A komlói srác minialbummal jelentkezett, melyet ingyen letölthetővé tett.
A Vicc Beatz kiadásában megjelent Ketioz második szólólemeze mely meghallgatható és letölthető oldalunkról.
 
Megjelent a Dunaföldvári MDS bemutatkozó lemeze az Újjászületés.
Megjelent a marcali/békéscsabai rapper vadiúj lemeze, mely 18 felvételt tartalmaz: http://www.facebook.com/pages/Q-Roots/140982542617102
A Romlott Hazai körhöz tartozó előadók penge kis albumot hoztak össze. Infók és trekklista a hírben.
Üde színfolt a palettán:  Zsuzs kiváló lemezt rakott össze, melyet a http://www.margemusic.com/ oldalról mindenki szabadon letölthet.
"Na, tölthető az anyag. EC2… A keleti régió újra pumpált egy kis friss vért az amúgy is alvós magyar shitizreal mozgalomba. Beatmékerek, rímrajok a placcon. Az óldszkúl pléjerektől kezdve a nyúszkúlos ruukikig tart playlist. Csekkolgassátok mi folyik a vadkeleten ma."
A dunaújvárosi Eleven hamarosan landoltatja első nagylemezét, "Tízpluszegy" címmel, melyhez készült egy promóvideó, melyből több információt is megtudhattok a lemezzel kapcsolatban, amit a címre kattintva nézhettek meg.
Új videóklip érkezett Pécsről, a StílusPakkKettő-n is szereplő Pénz Beszél c. dalhoz. A videót a címre kattintva nézhetitek meg.
Elkészült a győri/pesti Viccbeatz társasághoz tartozó Poormanklinik klipje, ami nem a megszokott módon készült, érdemes megnézni, már csak emiatt is, persze a zene sem rossz. Főleg, ha szeretitek a kicsit elvontabb, elektronikusabb hiphopot.
 A Bankos Mappán található Menekülő ember (aminek eredetije a 2007-es Tibbahnation 4-en jelent meg) c. dal kapott egy videót Epos keze nyomán. A címre kattintva nézhetitek meg a videót.
Első hallásra meglepő együttműködést hoztak tető alá: Norba Caramellel készített közös videóklipet. A Bakancslista c. dalhoz készült kisfilmet megnézhetitek a bejegyzés címére kattintva.
Már letölthető a két nehézsúlyú oldschool arc közös motyója: http://www.friweb.hu/ratb/
 Július 23-án megjelenik a SickSector új lemeze FekSICK? címmel, ami a www.sunsiderecords.hu címről lesz majd letölthető. A címre kattintva egy promovideót nézhettek meg az albumról.
Egy új hiphop formáció alakult Dunaújvárosban, akik nem restek megfogni a hangszereket sem, hogy valami jót hozzanak össze.
2009 után Oxid újra jelentkezik egy EP-vel.
 Nyáron megjelenik egy új válogatáslemez, a Hallótáw címre hallgató anyag. A címre kattintva kiderül, kik szerepelnek majd rajta, és egy promo videót is láthattok.
Hamarosan megjelenik a SzóSzólók legújabb lemeze, a Hangoskép. Ehhez már el is készült egy promovideo, amit a címre kattintva megnézhetitek a videót. 
 Markypapa legújabb, ingyenes EP-je már letölthető az oldaláról, a címre kattintva minden infót megtaláltok róla, valamint az EP címadó dalához készült videoklipet is.
Újabb debutáló lemez jelent meg.
 
Triphop, Downtempo, chillesebb cuccokkal Debrecen sem szerénykedik manapság. Eddig megszokott Phox kalandtúrái mellett most egy újabb arc: Hana tűnik fel és mutatja be az utóbbi idők munkáit.
Megjelent a TheShow Crew (Bigmek, Zéessó, WaTaDub, Dj Fegz) második kislemeze.
A Hiányzó Láncszem - Élő Zaj című lemeze már elérhető a http://www.offlineshop.hu/hianyzo-lancszem-elo-zaj címről.
2011 februárjában napvilágot látott az Animal Cannibals kilencedik albuma! Az EMUK (Emberevő Mash Up Kollekció) 19 klasszikus kannibál-dal újraértelmezése. A lemez csak virtuálisan jelent meg, kereskedelmi forgalomba nem kerül! Ingyenesen letölthető a http://www.animalcannibals.hu/mp3/Animal_Cannibals_-_EMUK.zip címről.
A szegedi lemezes exkluzív mixcuccal jelentkezett a téli időszak átvészelésére: http://www.megaupload.com/?d=YQJGJALP
A szegedi bítkovács, Suhov rajongóinak nagy örömére majd' három évvel a kislemeze után nagylemezét is bemutatja a Budabeats.
Friss minialbum egy régi arctól: Hawaii Peti négyszámos cuccal rukkolt ki. Letöltés: http://www.hiphop.hu/index.php?pg=medialibrary&id=100177
Megjelent a Létminimum nevű formáció bemutatkozó lemeze,mely a Csekközön címet kapta: http://www.hiphop.hu/index.php?pg=medialibrary&id=100165
Megjelent Gerola első nagylemeze Hátraarc címmel:  http://gerola.hu
Vágod a krút? címmel elkészült a formáció debütáló lemeze, melyet a  www.zenemajom.hu/theshow oldalon értek el.
Elkészült az új Wacuumairs motyó, mely a hangzatos Bagolyköpet!!! nevet kapta. Minden infó itt: http://wacuumairs.hu/waindex.php
123


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
Hiphop.hu/tv
Facebook
 
Képek
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

Keresés
Egyéni keresés
hirdetés
partnerek
NeoSoft