It's Rite!
Betöltés...
Megjelent a SLAM!

www.slamonline.hu

Új kosaras magazin a magyar piacon! Támad a SLAM!

A világ legismertebb, és legnépszerűbb Kosárlabda Magazinja, a SLAM hamarosan hazánkban is megjelenik, természetesen teljes egészében magyar nyelven.

A Magazint 15 éve, az Egyesült Államokban alapították, és eddig 130 szám jelent meg belőle, amelyet hónapról-hónapra csaknem egymillió ember olvas. Sikerének titka, hogy igazán egyedi hangvételével, valamint exkluzív riportjaival, cikkeivel betekintést enged a sportág kulisszái mögé. Megismerteti az olvasót az NBA, az egyetemi bajnokság, a sportág legnagyobb egyéniségeivel, legérdekesebb eseményeivel.

 

Alapítása óta a SLAM igazi etalon lett a sportággal foglalkozó magazinok, de még a játékosok között is. Címlapján a játék legnagyobb egyéniségei kaptak helyet, így igazi elismerésnek számít, ha valaki a borítón pózolhat. (Allen Iverson eddig 12 alkalommal részesült ebben a megtiszteltetésben)

A SLAM magazin első hazai száma októberben a kosárlabda szezonok rajtjával egy időben jelenik meg. Így végre magyar nyelven is elérhetőek lesznek az amerikai magazin szaktekintélyeinek legjobb cikkei, amelyek kiegészülnek a hazai bajnokság, valamint az öreg kontinens legérdekesebb eseményeivel, legjobb játékosok riportjaival. Két szám között pedig a www.slamonline.hu gondoskodik róla, hogy az érdeklődők napi híreket, cikkeket, blogokat olvashassanak a kosárlabda világából.

Az előfizetők között minden hónapban sporteszközöket, pólókat, mezeket, labdákat sorsolnak ki, valamint a Fődíjat, ami egy kétszemélyes utat jelent a 2010-es All-Star Gálára a Dallas Cowboys stadionjába.

 

 

 

Bővebb infó, előfizetés: WWW.SLAMONLINE.HU


 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: hetven-kilenc   hozzászólás

Kapcsolódó hírek
A hiphop.hu él! Felhívás! 2012. 09. 13 10:49:01
Montana a Bázis Store-ban 2012. 07. 31 14:40:47
Q-ROOTS - ÉLETELIXÍR videó 2012. 07. 12 06:44:58
Geriskillz videóklip 2012. 06. 27 13:14:51


NEWSRANK