It's Rite!
Betöltés...
Da Projektz & Jurassic Grooves @ Kuplung 
Kuplung , Budapest (Cím: VI., Király u.46.)
Ingyenes!
Györemix! Deez Anod
emcee: Cornelius
Triple Trouble MC's: Nucky, Snow, G-za + Indiana < Freestyle párbajok
B-Boy Crew: Soldiers
 
A "JURASSIC GROOVES" rendezvények a ''70-es, '80-as évek funk- és rapzenéinek bemutatásával az akkoriban indult Hiphop mozgalom úttörői előtt kíván tisztelegni. A teljes stáb (DJ-k, MC-k és B.Boy-ok) a block-partik íratlan szabályainak követésével és egyben betartásával próbálja megidézni a régi hangulatot, hogy ezzel is közelebb hozza az emberekhez az igazi old school Hiphop érzést. A hitelesség kedvéért a parti korhű lebonyolításának menetét régi dokumentumokból (kultuszfilmek, könyvek, újságcikkek, plakátok) gyűjtött anyagok alapozzák meg. A keddi esték fő célja a hagyományőrző magatartás tanúsítása mellett az: ahogyan a kezdeti időkben az igazi nagyok népszerűsítették Hiphop kultúrát, itt is az történjen! Programkezdés 22:00 órakor a két vendég DJ: ANÓD és DEEZ segítségével a '70-es és '80-as évek old school-funk zenéi adják az ütemet kb. éjfélig, amikor is elkezdődik a B.Boy-ok párbaja. csapat táncol kisebb-nagyobb szünetekkel 1 órától az OPEN MIC programon belül freestyle MC-k mérkőznek meg egymással, ahol a tempós alapokat a '80-as évek rap zenéi közül válogatva GYÖREMIX! pakolja az MC-k számára, miközben CORNELIUS segít a szövegi irányításban. A parti végéig pedig csak forognak..forognak..forognak a ritka vagy éppen kevésbé népszerű, de annál klasszikusabb korongok a '80-as évek Rap és Electro-Funk terméséből. A belépés INGYENES! GYERE EL ÉS "CATCH THE BREAK"!

 
 
...ÉS A KÉTHETENTE ISMÉTLŐDŐ 90'ES ÉVEK PARTIJAINAK SZÖVEGI RÁSEGÍTÉSE:
 
DA PROJECTZ: 90'S NYC UNDERGROUND HIPHOP
16 éve Budapesten egy szerda nyári estén Yo! E-Klub Raps néven kezdődött Györemix! "végtelen története" a hiphop klubbozás területén. Azóta a főváros számos szórakozóhelyén állt már a lemezjátszók mögött a képzeletbeli Hiphop zászlót lengetve saját szervezésű partijain.
Idén, 2009. március 10-től az INGYENES sorozat a VI. kerületi Kuplung klubban folytatódik, ahol kedd esténként vendég DJ-kel és három állandó MC-vel a Triple Trouble csapatával (Snow, G-za és Nucky) éjfélkor és 1 órakor közel félórás freestyle bemutatóval emelik a hangulatot a tetőfokára.
A lemezjátszókon szigorúan a '90-es évek undergound Hiphop korszakának vinyl korongjai forognak. A következő két parti DJ vendégei (Hmad és Deez) lesznek segítségére abban, hogy visszaidézzék azokat a régi szép időket, amikor még minden a kultúráról és a tiszteletről szólt. 

 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: ötven-négy   hozzászólás

Kapcsolódó hírek
A hiphop.hu él! Felhívás! 2012. 09. 13 10:49:01
Montana a Bázis Store-ban 2012. 07. 31 14:40:47
Q-ROOTS - ÉLETELIXÍR videó 2012. 07. 12 06:44:58
Geriskillz videóklip 2012. 06. 27 13:14:51


NEWSRANK