It's Rite!
Betöltés...
Gangrene interjú
Hiphop.hu: Egy hónapja jött ki a második közös albumotok a Gangrene formáció nevével fémjelezve, Vodka & Ayahuasca címmel. Milyen volt ennek a fogadtatása?
Alchemist:  Az emberek ájuldoznak tőle, amikor hallják, annyira kemény lett. Néhányan panaszkodtak is erre, de szerencsére senki nem halt meg azért, mindenki túlélte. De nagyon durva lett, mint egy ütős drog.
Oh  No:  Amikor meghallgatod az albumot, olyan, mintha egy utazáson vennél részt, akármelyik fajta értelemben. Így jött  egyébként az album címe is. Fogtuk a piát az egyik kézben, ayahuascát a másikban, miközben zsonglőrködtünk velük. Ez az élmény hozta az egész koncepciót.
 
Hiphop.hu: Míg a Stones Throw megmaradt a jazzesebb hangzásnál, egyre több fiatal és kevésbé fiatal producer kezdi vegyíteni a zenéit elektronikus összetevőkkel. Neked mi a véleményed erről?
Alchemist: Ahány ember, annyi fajta ízlés, érted. Mindenki csinálja a saját dolgát. Az elektronikus zene király, mindenki c sak csinálja, ami neki tetszik, én azt mondom. Aki kicsit más körökben mozog, az is hallgat minket, és szereti, és mi is bírjuk és tiszteljük az ő cuccaikat. Azt bírom az egészben, hogy a különböző fajta hiphop egyfajta energiát ad a másik félnek és ez motiválja őket. Mindegyik máshogy hangzik és ezzel jutunk előre. Ahogy mi keverjük össze a különböző műfajokat, az is egyfajta szemlélet, míg ahogy más teszi mindezt, azzal sincs semmi gond. Ennyiről van szó.
Oh No: Tiszteljük a másikat, pontosan. Például jó haverom és mentorom, DJ Muggs új lemeze nemrég jelent meg, hallgassátok meg mondjuk azt. Tiszta őrület, ahogy vegyíti a legkülönbözőbb műfajokat az elektrót is beleértve. Én azt mondom, át kell lépni a határokat!
 
 
Hiphop.hu: Rengeteg neves előadóval működtetek közre az utóbbi években. Mire számíthatunk a közeljövőben ebből a szempontból?
Oh No: Folytatjuk, amit eddig is csináltunk, azokkal fogunk dolgozni továbbra is, akiknél látunk ebben rációt. Az egész csapat itt lesz változatlanul, mint Talib Kweli, Mos Def, azaz a Black Star, Madlib, Declaime, minden haverunk.
 
Hiphop.hu: Alchemist, régóta foglalkozol már a pszichedelikusabb fajta hiphop készítésével, melynek egyben egyik úttörőjének is számítasz. Mik ennek a gyökerei?
Alchemist: Amikor kicsi voltam, a szüleim a fejemre ejtettek, bár nem emlékszem rá, de láttam fotókat rajtam a nyakmerevítővel, meg minden. Komolyra fordítva a szót, ez egy kicsit más fajta zene, megtanít elgondolkozni, elvonatkoztatni az átlagos dolgoktól, felrázza az elmédet. Mint amikor szívsz, és fejenállásban fújod ki a füstöt, míg a vér felszökik a fejedbe. A többiért már nem én vagyok a felelős.
 
Hiphop.hu: Egy ideje Eminem turné DJ-jeként is dolgozol, emellett a Shady Records tagja is vagy.
Alchemist:  El nem tudnád képzelni, hogy mennyi nőt kapok meg csak azért, mert Eminem DJ-je vagyok. Teszem azt, bemegyek egy helyre, mondjuk egy klubba, hogy csá, én vagyok Alchemist. Ők meg: “Kicsoda?” Mire én, “Eminem DJ-je vagyok”. Abban a pillanatban nyílnak az üvegek, meztelen picsák, ez azért elég király, nem? Eminem ezt nem csinálja, én viszem el előle a nőket. Ő csak lazul, elvan. Szóval én jól érzem magam, és ezt csinálom. Állítólag! Állítólag.
 
 
Hiphop.hu: Hogy érzitek magatokat a mostani turnétokon?
Oh No: Kurva jól, úgy érzem magam, mint egy rocksztár a rap világában, elég fasza. Be vagyok rúgva, be vagyok tépve. Szóval elég jó.
Alchemist: Kb. ugyanez van velem is, de ti ne drogozzatok, srácok! Járjatok iskolába, kapjatok jó jegyeket, mert ez a fontos. 
 
/Baark/

 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: ötven-egy   hozzászólás
  1. bone 2012.03.11. | 13:55:41

    ez bizony szar...ennyi erővel azt is mondhatná,hogy hagyják a fiatalok a faszba a sulit és szívjanak meg raboljanak.Buta suttyó seggfejek. KrS OnE a király!

1


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
Hiphop.hu/tv
Facebook
 
Képek
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

Keresés
Egyéni keresés
hirdetés
partnerek
NeoSoft