It's Rite!
Betöltés...
EACH1TEACH1
Így lesz minden hónap első pénteke oldschool est, a másodikon slam poetry verseny 100.000 forintos összdíjazással élőzenekaros kísérőkkel (a D-Link és a Slam Poetry Budapest támogatásával), a harmadikon dj/beatbox workshop vagy verseny, a negyediken pedig freestyle verseny, szintén pénz és tárgynyereményekkel. A mikrofonisták energiaszintjét a RedBullnak (is) köszönhetjük.
http://slampoetry.hu/
 
A helyszín az Alcatraz, italakciókkal, normál belépővel (1000 forint) várunk Titeket a Nyár utcában a Blaha mellett, a felvezető program és a fellépések után reggelig dj-k pörgetnek, hogy ne csak koncertélmény legyen, hanem hogy újra összekovácsolhassuk a pesti underground hiphop közösséget.
 
A Qualitart csapat volt annyira király, hogy támogatja a sorozat eszmeiségét, így minden egyes buliról profi HD felvételek készülnek, ami majd egy full DVD koncertfilmmé áll össze beszélgetésekkel, színfalak mögötti érdekességekkel és minden fellépőtől a legnagyobb trekkekkel!
 
A szintén professzionális fotókat Wicsek Andris barátunk lövi majd
 
Nyárig nyomjuk, aztán meglátjuk hogyan tovább. Arra kérünk mindenkit, hogy ha már végre megint lett egy helyünk, ahova hétvégén lemehetünk ilyen zenét hallgatni, akkor ne tegyétek szét a helyet se matricákkal, se tag-ekkel, különben nem sokáig lesz ott maradásunk!
 
Minden péntek külön eventet fog kapni, de ez az indításnál a fő event, csatlakozzatok minél többen, hívjátok meg a haverokat is, tudjon róla mindenki, akit érdekelhet. 
Írjatok majd véleményeket, kit szeretnétek látni még, nyitottak vagyunk javaslatokra a fellépőkkel és a programokkal kapcsolatosan!
 
A rendezvénysorozat +18as!
 
EACH ONE TEACH ONE!
 
JOIN THE COMMUNITY -ha tudni akarsz minden lépésünkről:
 
A péntekeink pedig így néznek ki egyelőre, itt jöhetnek még be új nevek is, de egyelőre ezek a fixek, a dj-k is hamarosan beíródnak ide minden estére!
 
Április 6. DSP | djz: Gerysson + Ba10
 
Április 13. D-LINK/SPB PRESENTS: ZÁVADA PÉTER (ÚJONC/AKKEZDET PHIAI) VERSESKÖTET MEGJELENÉS | AMOEBA-SOUL CLAP | Slam Poetry open mic, majd a színpadon MIKEE MYKANIC | djz: Frequent + Saiid
 
Április 20 BARBÁRFIVÉREK/VÉSZK'JÁRAT | djz: Q-Cee + Sonnykraft
 
Április 27 RiDDLER / KILLAKIKITT | djz: Kool Kasko

 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: kilencven-négy   hozzászólás
  1. huhu 2012.04.26. | 20:36:35

    http://www.youtube.com/watch?v=KhGKRxUnNAE

  2. DaveLoyd 2012.04.23. | 13:05:11

    kibaszottul kezd elegem lenni abból hogy minden rohadt freestyle parti 18 éven felüli.pedig mennék freestylozni de persze hogy 18 plusszos.......

  3. yo 2012.04.16. | 19:22:10

    hülye idióta balfasz gecik ugyanazok a verebek lépnek fell..tiszta ciki már ez a hiphop

1


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
Hiphop.hu/tv
Facebook
 
Képek
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

Keresés
Egyéni keresés
hirdetés
partnerek
NeoSoft