It's Rite!
Betöltés...
Itt az AC tizedik lemeze!
A korong a MIXTAPE című dallal indul, és ez az Animal Cannibals eddigi leghosszabb alkotása. Ez nem más, mint egy kereken 60 (!) perces egyveleg, az AC korábban megjelent, méltánytalanul mellőzött dalaiból. A 30(!), eddig kevésbé ismert hip hop dal semmit sem öregedett, pedig van köztük olyan, ami több mint 16 (!) éves. Tökéletesen passzolnak a mai rap-világ alkotásaihoz, mind hangzásukban, mind mondanivalójukban. Folyamatosan gyorsuló tempóban ragadnak meg az ütemek és a kimondottan igényes szövegek. Ajánljuk a műfajt még kevésbé ismerőknek és fanatikus hip hop arcoknak, de működik otthon a kádban vagy házibuliban, de kellemes lehet utazáshoz is.
 
 
És akkor most néhány szó az Igényes, eXtrém, eXkluzív eXtrákról.
A Voltfólió kulturális médiadíj 2011-es hivatalos dalaként ismerhettük meg a SZÓL A RÁDIÓ című ópuszt. Az Emberevők ezt a track-et Presser Gábor és Sztevanovity Dusán korábbi közös szerzeménye alapján (A RÁDIÓ) gondolták újra Fluor-ral, a Hősök-kel és a Punnany Massif-fal. Ritka jó példája a színvonalas átdolgozásnak. A cucc a mai napig tűzforró!
 
Harmadikként a MINDENKI AZT AKARJA (Triek remix) csendül fel. Az Animal Cannibals idén nyáron remix-versenyt hirdetett. A beérkezett munkák nagy többsége színvonalas, minőségi alkotás volt. A zsűrinek (DJ Palotai, DJ Pozsi, Animal Cannibals) almát kellett körtével és barackkal összehasonlítania. A sokféle stílusú átdolgozás közül egy volt az, amely az összes zsűritag szerint méltó lehet az első helyre! A győztes: Triek remixe a „Mindenki azt akarja” című dalhoz! Ebből a dalból videóklip is készül, ami a napokban kerül a nagyközönség látókörébe. Egyébként a megadott határidőig 617-en töltötték le az AC acapellákat (szöveg sávokat). Bár, nem született minden letöltésből remix, de a netet böngészve folyamatosan bukkannak fel (a versenyben már nem induló) Animal Cannibals remixek, érdemes rákeresni!
 
Az album negyedik dala a PÉNTEK (Golden Aces remix 2011). Egy söröscégnek köszönhetően, az idei nyáron kifolyt a tévéből az AC klasszikusának átdolgozott verziója. Rajongói nyomásra ez a nóta is rákerült a korongra, ráadásul teljes hosszban.
 
Az ötödik trekk az ÁLLAT ÉS FINCSI. Igen, ez egy Sprite reklám. Még a kilencvenes évek végén készült és igazi kuriózum!
 
A hatodik „trek”-től kezdve egészen a tizenkilencedikig (mert minden A.C. lemezen 19 van) az Állat Kannibálok vagy átmentek alternatív művészbe, vagy csak a rajongók „humán effekt gyűjteményét” igyekeztek bővíteni. Külön most nem jellemezném az alkotásokat, ezeket meg kell hallgatni!
 
Magneoton 2011.
 

 Hozzászólások
Neved:
Hozzászólás szövege:
Kérlek írd be számjegyekkel az alábbi számot: hatvan-hat   hozzászólás
  1. Che 2011.10.20. | 22:09:31

    valahogy igy erzek en is... ez nem lemez, ez egy mix album, faradt dolog

  2. Lincoln úr 2011.10.20. | 20:42:42

    Új produkciókkal kéne lasztiba rúgni, nem ezekkel az elcsépelt szarokkal pöcsfejek. Még az ötlet is olyan mint a 782. Tupac lemez ami a halála után megjelent, vagy az a 28 megasláger ami még Michael Jacksontól is ki fog jönni a jövőben az ükonokája meg az aktuell slágernigga zeneszerzők jóvoltából. :)

1


Így küldj party infót!
Ha tudsz egy buliról, vagy te szervezed, akkor küldd el nekünk! Viszont van néhány egyszerű szabály, amit ha betartotok, akkor azzal sokat segítetek nekünk is, és hamarabb kikerülhet a buli a partyajánlók közé.
 
 
Hiphop.hu/tv
Facebook
 
Képek
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

Keresés
Egyéni keresés
hirdetés
partnerek
NeoSoft