It's Rite!
Jogi nyilatkozat

Tartalom
A www.hiphop.hu Honlapon található tartalom a Hiphop.hu Kft. tulajdona. A Honlapon található tartalom (szöveg, grafika, fotó, logó, audio- és videóanyag) felhasználásához, feldolgozásához a www.hiphop.hu írásbeli engedélye szükséges.
A www.hiphop.hu-ról származó információkat csak a forrásra való hivatkozással lehet, a következő feltételekkel:
-  az átvevő nem módosítja az eredeti információt,
-  a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A www.hiphop.hu nem vállal felelősséget az Eseménynaptárban felsorolt rendezvények megtartásáért és minőségéért. Kivételt képeznek a www.hiphop.hu saját rendezvényei, és azok, amiknek megszervezésében szerepet vállalt.
A www.hiphop.hu függetlenné kívánja magát tenni minden kiadótól és előadótól, a honlap célja a magyarországi hiphop közösség átfogó és érdekektől mentes információs kiindulópontjává válni. Ugyanakkor a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért a www.hiphop.hu felelősséget nem vállal.

Letölthető állományok
A www.hiphop.hu a szerverein tárolt és a látogatók számára elérhetővé tett hang- és videóanyagok minden esetben az előadókkal egyetértésben kaptak nyilvánosságot, ezzel is népszerűsítve az előadók munkáját.

Fórum
A www.hiphop.hu készítői nem vállalnak felelősséget a Fórumba belinkelt hang- és videófájlok eredetéért és minőségéért. Kijelentik, hogy azoknak nem a www.hiphop.hu biztosítja a tárhelyet, csupán a társalgási felületről gondoskodik a honlap látogatói számára.

Hírlevél
A felhasználó a Hírlevélre való feliratkozással elfogadja annak felhasználási feltételeit. A www.hiphop.hu nem adja át harmadik személynek a Hírlevélhez tartozó adatbázist, ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy időnként hirdetői révén reklám-levelet küldjön a regisztrált felhasználóknak. A Hírlevélre való fel-, illetve leiratkozás független a Honlap egyéb regisztrációval látogatható részeitől.

Hirdetések
A www.hiphop.hu nem felel más természetes vagy jogi személyek hirdetéseiért, amelyek a Honlapon láthatóak.


Kapcsolódó hírek
SickSector LP hamarosan 2011. 07. 07 08:44:07


NEWSLETTER
Szavazás
Neked melyik It's Rite! esemény a kedvenced?
Break Battle
Freestyle Battle
Beatbox Battle
Graffiti Battle
Dj Battle
It's Rite! Gála
Mindegyik, nagyon jó hogy vannak
Nem szeretem a versenyeket

hirdetés
partnerek
NeoSoft